Nahkanäyttely täytti Seinäjoki Areenan

22.2.2017
Nahkanäyttely järjestettiin nyt neljättä kertaa Seinäjoella. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran keväällä 2018.

Turkisalan ammattilaiset kokoontuivat viime viikonloppuna Seinäjoella vuosittaisen Nahkanäyttelyn merkeissä. Kaksipäiväinen tapahtuma keräsi yhteen lähes 900 turkiseläinten kasvattajaa ja turkisalan sidosryhmien edustajaa. Ohjelma alkoi perjantaina ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvilla asiantuntijapuheenvuoroilla ja jatkui lauantaina muotinäytöksen, palkintojenjaon ja elinkeinon ajankohtaiskatsauksen merkeissä.

Lauantain iltajuhlan huipensi elinkeinoministeri Mika Lintilän juhlapuhe, jossa ministeri puhui turkiselinkeinon roolista osana suomalaista bio- ja maataloutta. Nahkanäyttelyssä vieraili elinkeinoministeri Lintilän lisäksi myös muita poliittisia vaikuttajia. Lauantaina tilaisuuden avasi sisäministeri Paula Risikko.
- Vuosittainen Nahkanäyttely on turkistuottajille tärkeä kohtaamispaikka, jossa vaihdetaan alan uusimmat kuulumiset, mutta myös palkitaan erityisen ansioituneita kasvattajia. Viikonlopun jäljiltä jäi positiivinen fiilis – aavistuksen kirkastuneet markkinanäkymät heijastuivat myös yleiseen mielialaan tilaisuudessa, kertoo ProFurin toiminnanjohtaja Marja Tiura.

 

Nahkanäyttely järjestettiin nyt neljättä kertaa Seinäjoella. Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran keväällä 2018.