STKL:n aputoiminimi PROFUR muuttuu muotoon FIFUR

28.5.2019
Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liiton viestinnässä ja mm. logossa käyttämä aputoiminimi PROFUR muuttuu elokuussa muotoon FIFUR. Liiton perinteikäs päätoiminimi pysyy entisellään. Aputoiminimen muutos on osa liiton viime vuonna aloittamaa menestyshanketta.

”Lyhenne FIFUR kertoo selkeämmin, mistä maasta ja toimialasta on kyse. Siinä on Suomen virallinen maalyhenne ja turkis englanniksi mukana. PROFUR-lyhenteen kanssa on välillä pitänyt selittää, mistä tullaan ja mitä tehdään, vaikka sekin on ollut hyvä”, taustoittaa STKL:n toiminnanjohtaja Marja Tiura.

STKL:n hallitus hyväksyi haettavan aputoiminimen parin loppusuoralle edenneen vaihtoehdon joukosta. Hyvän aputoiminimen ehtoina olivat muun muassa vapaana olevat verkkotunnukset ja muu esteettömyys. Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksyntä uudelle aputoiminimelle tuli maaliskuussa.

”Verkkosivun tunnus ja liiton sähköpostien loppuosat vaihtuvat fifur.fi-muotoon elokuussa. Tietenkin sähköisiin palveluihin tulee jälleenohjaukset, ettei tule katkoja”, sanoo viestintäjohtaja Olli-Pekka Nissinen.

Liiton virallinen logo on muuten sama kuin nykyinen, mutta alkuosa PRO- vaihtuu FI-muotoon.