Suomen Turkiskasvattajat kutsuvat keskustelemaan uusissa kanavissa

29.1.2019
Jokaisen eläimen hyvinvointi ykkösasiana joka päivä. Kehityshaluiset kasvattajat – kasvollista ja kotimaista yrittäjyyttä. Aitoa kierto- ja biotaloutta ennen kuin termi oikeastaan keksittiin. Sertifioitu turkis on luonnonmukainen ja maatuva arjen hyötyvaate.

Lisää tosiasioita turkiselinkeinosta ja toimintamme lupauksia löytyy turkiselinkeinon uudelta verkkosivulta www.turkiskasvattajat.fi ja muun muassa ”Suomen turkiskasvattajat” Facebook-sivustolta.

Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liitto on vahvistanut vuorovaikusta etenkin sosiaalisen median kanavissa vuodenvaihteessa 2018-2019. Aiemman viestintämme lisäksi olemme aloittaneet aktiivisen keskustelun Facebookissa ”Suomen turkiskasvattajat”-sivustolla ja julkaisseet videoita YouTubessa ”Suomen turkiskasvattajat” -tilillä

Nyt turkiselinkeinon viestintäperheessä on avautunut 3 uutta verkkosivustoa: www.turkiskasvattajat.fija www.luonnonvaate.fi, joiden kummankin sisällöt laajenevat. Jo lokakuussa 2018 perustimme ”Kolikon toinen puoli”-teemalla kansainvälisen www.theothersideofthecoin.fi-sivuston, jossa kerromme harvemmin uutiskynnystä ylittäviä faktoja turkiseläinkasvatuksesta.

”Haluamme lisätä aitoa keskustelua koko yhteiskunnan kannalta kestävistä valinnoista esimerkiksi pukeutumisessa. Enemmän kestäviä valintoja kaikessa, vähemmän pikamuotia ja krääsää”, sanoo ProFurin toiminnanjohtaja Marja Tiura.

Olemme myös käynnistäneet noin kahden vuoden mittaisen ”100-faktaa turkisalasta”-kampanjan, joka näkyy sekä sosiaalisessa että perinteissä mediassa.

Toivottavasti uudet kanavat ja faktat herättävät ajatuksia ja kiinnostusta kuulla lisää vastuullisesta kasvatuksesta, joka toimii kierto- ja biotalouden ytimessä”, sanoo ProFurin viestintäjohtaja Olli-Pekka Nissinen.

Liiton jäsenkasvattajat haluavat myös lisää avoimuutta, johon rakennamme jatkuvaa vierailutila-konseptia.

”Vääriä käsityksiä ja kaikenlaisia salakuvia riittää, eivätkä ne edusta todellista arkea tiloilla. Kutsummekin tutustumaan kunnolliseen turkiseläinkasvatukseen somessa ja todellisuudessa”, lisää Nissinen.

Lisätietoja:

Marja Tiura, toiminnanjohtaja, Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liitto, 050 511 3060
Olli-Pekka Nissinen, viestintäjohtaja, Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liitto, 050 306 2374

Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liiton kanavat:

www.profur.fi

www.turkiskasvattajat.fi

www.luonnonvaate.fi

www.theothersideofthecoin.fi

Suomen Turkiskasvattajat Facebookissa

Suomen Turkiskasvattajat YouTubessa

twitter: @ProFurSuomi

Instagram: Luonnonvaate.fi

Turkistalous/Pälstidskrift (90. vuosikerta, Aikakauslehtien Liiton jäsen)