DNV - ISO 9001 Quality System Certification

Tiedote: Dan-Ove Stenfors aloittaa SÖP:n toiminnanjohtajana 1.10.2017

7.9.2017

Pitkän työuran pankkialalla tehnyt Dan-Ove Stenfors siirtyy Svenska Österbottens Pälsdjursodlarförening SÖP:n toiminnanjohtajaksi lokakuun alussa. Stenfors on urallaan työskennellyt johtajana viidessä eri pankkikonttorissa Pohjanmaalla. Tulevan toiminnanjohtajan keskeisiin osaamisalueisiin kuuluvat muun muassa investointi- ja rahoitusmenettelyiden hallintaan liittyvät prosessit ja myyntiprosessijohtaminen.

Pankinjohtajana tiedän, että merkittävää on ennen kaikkea olla yhteydessä paikalliseen yhteisöön. Uutena toiminnanjohtajana haluankin panostaa merkittävästi hyvän yhteistyön edellytysten luomiseen”, Stenfors kiteyttää.

Stenfors on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Hän on opinnoissaan keskittynyt erityisesti yrittäjyyden ja johtajuuden koulutusohjelmaan. Tämän lisäksi Stenfors on opiskellut myös työpaikkapsykologiaa.

Dan-Ove Stenforsin monipuolinen tausta yhdistettynä päämäärätietoiseen finanssimaailman osaamiseen sekä paikallisen kulttuurin asiantuntijuuteen vastaa täydellisesti elinkeinomme tarpeita. Olemme iloisia saadessamme toivottaa uuden toiminnanjohtajan mukaan kehittämään turkiselinkeinoa”, ProFurin toiminnanjohtaja Marja Tiura sanoo.

 

Lisätiedot

Dan-Ove Stenfors, pankinjohtaja, Aktia Pankki Oyj, 050 521 2776

Marja Tiura, toiminnanjohtaja, ProFur, Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liitto ry, marja.tiura@profur.fi, 050 511 3060